SUPORT A UCRAÏNA

Benvolgudes famílies,

Des de l’Escola, ens volem solidaritzar amb la població ucraïnesa i us fem arribar aquesta informació de la Regidoria d’Educació.

L’Hospitalet es mobilitza en suport amb Ucraïna i en coordinació amb el Consolat d’Ucraïna i Protecció Civil de L’H es recollirà material d’ajut aquest cap de setmana; dissabte 5 i diumenge 6 a la plaça de l’Ajuntament.
El Consolat demana aliments, roba d’abric i productes de primers auxilis. Durant el cap de setmana, a través d’un punt gestionat per Protecció Civil de L’Hospitalet a la plaça de l’Ajuntament, de 10 a 14 hores es recollirà material d’ajut al poble ucraïnès que, segons les propostes del Consolat General d’Ucraïna a Barcelona, serà el següent:
· Aliments no peribles com ara arròs, llegums, llet en pols infantil, sucs de fruita, pasta, conserves (de peix, carn, verdures), oli, melmelada, sucre, cacau en pols i cafè soluble.
· Mantes, roba d’abric i altres peces de roba per combatre el fred (guants, bufandes, gorres de llana, etc.).
· Farmacioles amb productes de primers auxilis.
El material recollit a la ciutat serà lliurat per Protecció Civil al Consolat per al seu emmagatzematge i enviament a la població ucraïnesa.
El Servei Municipal de Cooperació Internacional de L’Hospitalet farà una aportació econòmica que es concretarà els pròxims dies.
La ciutadania que desitgi fer aportacions econòmiques d’ajut a la població ucraïnesa pot fer-ho a través dels comptes corrents del Fons Català de Cooperació:
BBVA, codi IBAN: ES91 0182 6035 4102 0160 8531
CaixaBank, codi IBAN: ES79 2100 3200 9625 0002 9627