Seguiment 3r Trimestre

Benvolgudes famílies i alumnat,

Desitgem que totes i tots estigueu bé. Com bé sabeu el Congrès dels Diputats ha decidit aprovar l’ampliació de l’estat d’alarma fins al 26 d’abril. Per tant, seguirem confinats i confinades. La situació es pot allargar, fins i tot, més enllà d’aquesta data. Res que no sapiguem tots i totes. En previsió, el Departament d’Educació va dictar uns criteris per tal que s’iniciés el tercer trimestre de forma No presencial.

L’Escola us vol acompanyar i està preparant continguts i activitats per donar resposta a les necessitats del nostre alumnat. Alhora estem fent i seguirem fent una tasca d’apropament telefònic a les famílies per tal de conèixer les diferents realitats i poder acompanyar-vos personalment. A més, publicarem tots els correus electrònics corporatius de tot l’equip a la pàgina web (apartat “Escola”/ “Professorat i tutories”) per si voleu contactar amb ells i elles.

No patiu! ni families ni alumnat pel tercer trimestre. L’Escola us vol acompanyar en aquest moment tan excepcional i confús. Entre tots plegats ho farem. Aprofitem per agrair, públicament, a la plataforma @FamiliesMontessori de la tasca d’acompanyament que està desenvolupant. Gràcies a totes i tots per la confiança en aquests moments tan complicats.

Una abraçada ben forta!

SEGUIMENT 3r TRIMESTRE

INFANTIL:

P3

P4

P5

PRIMARIA:

1r

2n

3r

4t

SECUNDARIA:

1r ESO

2n ESO

3r ESO

4t ESO