REUTILITZEM ELS LLIBRES A L’ESCOLA MONTESSORI!

 Benvolgudes famílies,

Enguany tornem a impulsar la campanya per a reciclar i reutilitzar els llibres escolars. Aquesta iniciativa va néixer fa tres anys amb la voluntat de crear una xarxa d’ajuda al màxim nombre de famílies que puguem participar. Entre tots podem abaratir la despesa que suposa la compra dels llibres escolars cedint altruista i gratuïtament els llibres que ja no necessitem. Enguany la dinàmica és la mateixa a través del correu electrònic: familiesmontessori@gmail.com

Fins al 30 de juny 2019, envia’ns un correu i indica’ns les següents dades: nom i cognoms, telèfon de contacte, els llibres que dones i els llibres que necessites. Nosaltres farem d’enllaç i us posarem en contacte entre famílies (a la que tu puguis donar els llibres que no necessites i amb la que et pugui donar a tu els llibres que necessites).

Atendrem els correus per rigorós ordre d’arribada. Us recordem que els llibres han d’estar en bon estat i sense guixar, i com que tot depèn de la vostra col·laboració, no us podem garantir que trobeu tots els llibres del curs que necessiteu. Si us comprometeu a donar llibres, si us plau ateneu les trucades o correus de contacte.

Gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.

Els representants de pares i mares al Consell Escolar

Hospitalet de Llobregat, 11 de juny de 2019