PLA PILOT PER A RECICLAR I REUTILITZAR LLIBRES ESCOLARS

No llencem els llibres escolars que ja no farem servir, els portem
a l’escola per tal que altres infants els puguin reutilitzar.

Benvolgudes famílies,

Els representants de pares i mares al Consell Escolar impulsem enguany un pla pilot per a reciclar i reutilitzar els llibres escolars a la nostra escola. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de crear una xarxa d’ajuda al màxim nombre de famílies que puguem participar. Entre tots, podem abaratir la despesa que suposa la compra dels llibres escolars cedint altruista i gratuïtament els llibres que ja no necessitem.

Aquest pla pilot es farà el proper dijous 30 de juny de 2016 al pati de l’escola Montessori, de 15.30h a 17.30h. Si no podeu venir però voleu participar, intenteu enviar un familiar amb la vostra autorització. Si us plau, enteneu que no podrem deixar entrar a persones alienes a l’escola Montessori sense autorització.

Per tal de poder participar, us demanem que compliu les següents normes:

Participació: porteu els llibres antics a l’escola i agafeu els llibres del següent curs que necessiteu (si n’hi ha). Com que depèn de la vostra col·laboració, no podem garantir que trobeu tots els llibres del curs que necessiteu.

Reciclatge: només podeu portar llibres en bon estat i sense guixar. Reviseu vosaltres l’estat dels llibres que us endugueu.

Gratuïtat: no es pot cobrar ni pagar res pels llibres.

Cordialitat: s’atendrà la gent per ordre d’arribada i no reservem llibres. En aquest sentit, enteneu que un sol pare no es pot enduu llibres per al seu fill i tots els seus amics.

A fons perdut: si deixeu un llibre a l’escola, no se us retornarà. A les 17.30h, tots els llibres que quedin es donaran a Càrites i altres entitats que recullen llibres.

Si veniu amb nens, haureu de tenir-ne cura i no deixar-los jugar sense la vostra vigilància. L’escola no es farà responsable, atès que ja no estem en horari escolar.

Per tal de poder dur a terme aquesta jornada, és necessària la vostra participació i col·laboració. També podeu col·laborar com a pare o mare voluntari. Us podeu posar en contacte a través del correu electrònic: familiesmontessori@gmail.com

Gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.

Els representants de pares i mares al Consell Escolar