FESTIVAL FINAL DE CURS

Farem el Festival el dia 17 de maig a l’ Auditori de Cornellà:

  • 11.00 h matí, els alumnes des de P3 a 4t de primària
  • 17.00 h tarda, els alumnes des de 5è de primària a 4t d’ESO

Podreu recollir les entrades a l’ Escola en horari de 9.15 h a 12.30 h ,  de 15.15 h a 16.30h i de 17.15 h a 18.00 h, els dies que indiquem :

FESTIVAL DE MATÍ

Educació Infantil – P3, P4 i P5: dies 20, 21 i 22 d’abril

Educació Primària – 1r i 2n : dies 23 i 24 d’abril

Educació Primària – 3r i 4t: dies 27 i 28 d’abril

FESTIVAL TARDA

Educació Primària – 5è i 6è : dies 29 i 30 d’abril

Educació Secundària – 1r, 2n 3r i 4t : dies 4 i 5 de maig

 

 

BEQUES MENJADOR

Presentació de sol·licituds a Secretaria de l’ Escola fins el dia 21 de maig de 2015 (improrrogable)

Documents a aportar:

  • Imprès de sol·licitud amb totes les declaracions dels membres de la unitat familiar (demanar imprès a Secretaria)
  • Fotocòpia del DNI/NIF/NIE de tots els membres de la unitat familiar (Els membres menors de 14 anys si no el tenen, no és necessari)
  • Volant de convivència
  • Documentació econòmica en cas d’ingressos no subjectes a IRPF
  • Documentació complementària acreditativa de la situació familiar

PREMI SAMBORI 2015

Els alumnes d’ESO han participat en la novena edició del concurs Sambori Òmnium de narrativa en català, que enguany ha assolit una participació inèdita.

En Bernat Garcia Adán, alumne de 4t d’ESO A, ha estat seleccionat guanyador de la demarcació de l’Hospitalet – Baix Llobregat, amb un relat titulat “L’Andana”.

El lliurament dels premis va tenir lloc el passat divendres 6 de març al teatre Cal Ninyo de Sant Boi de Llobregat. La celebració va estar amenitzada per la música de la coral “No ve d’un to” i per la motivadora xerrada del jove escriptor Víctor Jurado.

Des de l’escola li volem donar la nostra més sincera enhorabona a en Bernat García i li desitgem tota la sort i l’èxit possible per tal d’erigir-se guanyador a la final de Catalunya.

DSCN3948

INSCRIPCIÓ CURS 2015-2016

A partir del mes de gener del 2015 iniciem les entrevistes individualitzades amb les famílies que tinguin interès en conèixer l’Escola i el projecte educatiu.

Aquestes visites es realitzen en horari escolar mentre es realitza la tasca diària. Creiem que és la millor manera d’informar-vos.

Podeu concertar hora d’ entrevista al telèfon 93 4496745

Eleccions al Consell Escolar

Es renova la meitat dels representants de pares i mares al Consell Escolar. El cens electoral estarà exposat al taulell d’anuncis de l’Escola.

Presentació de candidatures: fins el dia 14 de Novembre a Secretaria.

Votacions: 27 de novembre de 15.00 a 18.00 hores, a la Biblioteca de l’ Escola.

Canvi de data de les festes locals

Des del Consell Educatiu de l’ Hospitalet ens comuniquen:

“El Ple Municipal celebrat el passat dia 30 de setembre va acordar com a festes locals per l’any 2015 els dies 1 de juny i 24 de setembre. Tradicionalment les festes locals sempre han estat el dia 24 de setembre i el dia de la segona pasqua, que l’any 2015 és el 25 de maig. El canvi del 25 de maig a l’ 1 de juny és degut a la celebració de les eleccions municipals el diumenge 24 de maig”.

Setmana de la Solidaritat

solidaritat

A proposta de la Creu Roja de L’H,  l’ Espai de Ciutadania ha  organitzat una Setmana de la Solidaritat.

Davant l’ increment constant de famílies en situació de risc, a l’ Hospitalet s’ ha posat en marxa la Setmana de la Solidaritat. Una campanya de recollida d’aliments que vol garantir una alimentació suficient i equilibrada a les persones més necessitades.

Per això, del 13 al 19 d’ octubre els alumnes poden aportar productes que no tinguin una caducitat immediata, preferentment llegums secs, tomàquet fregit, tonyina o sardines en llauna, oli, brics de llet i brou, cacau en pols, galetes (del tipus Maria) i cereals d’ esmorzar.

Hi haurà diferents punts de recollida d’aliments a la ciutat i l’ Escola ha acceptat ser un punt de recollida d’ aliments.

Més informació:

Web: setmanadelasolidaritat.org    /   Tel. 637 40 67 95 /  #solidarisLH