INSCRIPCIÓ CURS 2016-1027

A partir del mes de gener del 2016 iniciem les entrevistes individualitzades amb les famílies que tinguin interès en conèixer l’Escola i el projecte educatiu.

Aquestes visites es realitzen en horari escolar mentre es realitza la tasca diària. Creiem que és la millor manera d’informar-vos.

Podeu concertar hora d’ entrevista al telèfon 93 4496745

Vacunacions. Alumnes de sisè de primària

El dia 17 de novembre , el Departament de Salut, prèvia autorització dels pares, administrarà les vacunes segons el calendari de vacunacions sistemàtiques vigents a Catalunya: contra el virus del papil·loma humà, contra l’hepatitis A, contra la varicel·la, segona dosi, als alumnes de sisè.

Cal que els alumnes portin l’autorització o no autorització signada pels pares o tutors legals i el carnet de vacunacions.

Setmana de la Solidaritat

A proposta de la Creu Roja de L’H,  l’ Espai de Ciutadania ha  organitzat una Setmana de la Solidaritat.

Davant l’ increment constant de famílies en situació de risc, a l’ Hospitalet s’ ha posat en marxa la Setmana de la Solidaritat. Una campanya de recollida d’aliments que vol garantir una alimentació suficient i equilibrada a les persones més necessitades.

Per això, del 16 al 24 d’ octubre els alumnes poden aportar productes que no tinguin una caducitat immediata, preferentment llegums secs, tomàquet fregit, tonyina o sardines en llauna, oli, brics de llet i brou, cacau en pols, galetes (del tipus Maria) i cereals d’ esmorzar.

Hi haurà diferents punts de recollida d’aliments a la ciutat i l’ Escola ha acceptat ser un punt de recollida d’ aliments.

Més informació:

Web: setmanadelasolidaritat.org    /   Tel. 637 40 67 95 /  #solidarisLH

 

VACUNACIONS. Alumnes de sisè

El dia 14 d’octubre , el Departament de Salut, prèvia autorització dels pares, administrarà les vacunes segons el calendari de vacunacions sistemàtiques vigents a Catalunya: contra el virus del papil·loma humà, contra l’hepatitis A, contra la varicel·la, contra el meningococ C conjugada, als alumnes de sisè.

Cal que els alumnes portin l’autorització o no autorització signada pels pares o tutors legals i el carnet de vacunacions.