Llibres de Text. Curs 2017-2018

Llibres cursA continuació, podeu trobar dos documents en els quals s’especifiquen els llibres necessaris per a cada curs:COMANDES DE JUNY (educació primària i educació secundaria)

Amb la intenció d’oferir-vos un millor servei i condicions, aquests llibres els podreu comprar també seguint aquests passos:

  1. Fer la reserva omplint la sol·licitud de comanda que trobareu en el següent enllaç: Reserva llibres, des del dia 20 de juny fins el dia 14 de juliol.
  2. Fer el pagament en el moment de la comanda per transferència bancària o VISA.
  3. Recollir els llibres demanats a l’Escola el dia 7 de setembre de 9:30 a 13:30 i de 15:00 a 18:00 hores.COMANDES DE SETEMBRE
Educació Secundària Obligatòria – (només pendents d’examen de setembre)

Pels alumnes d’ESO que no hagin pogut fer la comanda el mes de juny, pendents d’examen de setembre, la pàgina web estarà activa per fer comandes del 8 al 13 de setembre, seguint els mateixos passos per fer la reserva.

  1. Fer la reserva omplint la sol·licitud de comanda que trobareu en el següent enllaç: Reserva llibres, des del dia 8 de al 13 de setembre.
  2. Fer el pagament en el moment de la comanda per transferència bancària o VISA.
  3. Recollir els llibres demanats a l’Escola el dia 18 de setembre, de 17:00 a 18:30.

Per resoldre INCIDÈNCIES: 18 de setembre de 17:00 a 18:30 hores.


RECORDEU:
Des de l’Escola us possibilitem fer la compra però no la gestionem, per la qual cosa heu de ser molt rigorosos en el seguiment de les instruccions de la pàgina web.