Avís legal

En compliment dels articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l’informem que, en introduir les seves dades personals en aquest lloc web quedaran incorporades en un fitxer propietat d’Escola Montessori amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.

Les dades obtingudes són les pertinents per a  la finalitat per a la qual s’han recollit i compleixen la normativa vigent de protecció de dades ja que garanteixen les mesures de seguretat i confidencialitat en el seu tractament. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-vos informació dels nostres productes i serveis.

Us informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades davant:

Responsable del Fitxer:

  • Nom: Escuela Montessori, SL
  • Direcció de l’oficina d’Accés: Mare de Déu dels Desemparats, 43
  • CP: 08903 Població: L’Hospitalet de Llobregat Província: Barcelona
  • CIF: B08503690
  • Correu-e: info@montessori.cat

A més, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, us informem que:

www.montessori.cat és un lloc web que té com a objectiu establir un canal d’informació, comunicació i serveis entre Escola Montessori i els vostres clients i empleats a través d’internet.